Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων χτες και άνθρωποι και κατοικίδια έδωσαν ραντεβού στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, για να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας ως το Σύνταγμα στις 11 με σκοπό να διεκδικήσουν τα αυτονόητα για ένα καλύτερο μέλλον για τα ζώα στην χώρα μας. 

Μετά την πορεία προς την Βουλή και το ψήφισμα που παρέδωσαν επιτροπή από 6 άτομα και ......ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ (!), επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής, κο Φίλιππο Πετσάλνικο. Ο σκύλος, ένα ζαχαρί retriever, οδηγούσε την τυφλή σύντροφό του, κα Γκέρτσου, πειραματική ψυχολόγο και πρόεδρο της σχολής οδηγών σκύλων τυφλών «Λάρα».
Παρά τις αντιρρήσεις μερικών της ασφάλειας, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΧΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!  

Στην συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη τύπου στην μεγάλη αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, οργανωμένη από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Φιλοζωικών Σωματείων, με θέμα «Η σύγχρονη Ελληνική Τραγωδία για τα ζώα στην χώρα μας»  και η «Διαχρονική  απάντηση της Ελληνικής Πολιτείας : Ελάτε στις 32 του μηνός» , με χορηγό επικοινωνίας το zougla.gr.

Εμείς ευχόμαστε τέτοιες μαζικές κινήσεις να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την φιλοζωία στην Ελλάδα. Αν και πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, για να αλλάξουμε τα φιλοζωικά δρώμενα της χώρας αυτής..
Αν δεν υπάρχει μαζική συσπείρωση ΟΛΩΝ των φιλοζωικών και ΟΛΩΝ των φιλόζωων, σε μια από κοινού συγκέντρωση, πορείες και συγκεντρώσεις με 200 και 300 άτομα, δυστυχώς δεν θα φέρουν την άνοιξη…

Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου να έχουμε συνειδητοποιήσει περισσότεροι, ότι είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη, να προστατέψουμε τα ζώα από τους ανθρώπους…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Οι δικες σας φωτογραφιες

Στείλτε μας φωτογραφίες των αγαπημένων σας τετράποδων φίλων.
Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης ή απο τις στιγμές του παιχνιδιού τους.
Για να δείξουμε και την όμορφη πλευρά της φιλοζωίας..
Στείλτε τις στο: Himaira7@gmail.com

Επικοινωνια

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Τηλεμαραθώνιο Ενημέρωσης και Αγάπης για τα Ζώα.

Christiana Berg
himaira7@gmail.com
Πάνος Καφφές
panoskaffes@yahoo.gr

Find us

Τηλεμαραθώνιος blog
Τηλεμαραθώνιος RSS

Follow us in Facebook

Αναγνώστες

Dog Lover Blogspot

pan de lees

On Line

Video