Τετάρτη 13 Απριλίου 2011
Χιλιάδες ζωντανά ζώα πυροβολούνται, μαχαιρώνονται, διαμελίζονται, καίγονται, δηλητηριάζονται κάθε χρόνο σε στρατιωτικές ασκήσεις των Η.Π.Α
Το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής είναι υπεύθυνο για όλες τις αιμοβόρες ασκήσεις στις οποίες βασανίζονται με το χειρότερο τρόπο χιλιάδες ζώα. Οι ένοπλες δυνάμεις εξασκούνται πάνω σε ζωντανά ζώα που έχουν όλες τις αισθήσεις τους. Οι ασκήσεις αυτές έχουν σκοπό να εκπαιδεύσουν τους στρατιώτες για τραυματισμούς σε ενδεχόμενα ατυχήματα που μπορεί να έχουν. Παρόλο που υπάρχουν μέθοδοι που προσομοιώνουν τέτοιου είδους καταστάσεις και στις οποίες δε συμμετέχουν ζώα, οι στρατιώτες επιμένουν στις βάναυσες εκπαιδεύσεις στις οποίες υποφέρουν χιλιάδες σκύλοι, γουρούνια, μαϊμούδες και άλλα ζώα.

Για τις βάρβαρες αυτές ασκήσεις δεν ευθύνονται μόνο οι ένοπλες δυνάμεις στις ΗΠΑ, αλλά και σε στρατιωτικές βάσεις που ανήκουν στις ΗΠΑ και που βρίσκονται σε όλο το κόσμο.
Θα ακολουθήσουν κάποιοι σύνδεσμοι για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για το θέμα. Προειδοποιώ ότι οι εικόνες και τα βίντεο είναι πολύ σκληρά. Όταν είδα το βίντεο στο οποίο σφάζουν ένα σκύλο και του αφαιρούν τη καρδιά, ενώ αυτό ουρλιάζει, φαντάζεστε το σοκ που έπαθα και το πόνο που ένοιωσα.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα email, το οποίο θα διαμορφώσουμε ανάλογα. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=1710 και θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε.

Πολύ προσοχή στις παρακάτω διευθύνσεις.
Βίντεο → http://features.peta.org/TraumaTraining/
Official site → http://media.causes.com/867464?p_id=110566826&s=fb_feed

Τρυποκάρυδος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Οι δικες σας φωτογραφιες

Στείλτε μας φωτογραφίες των αγαπημένων σας τετράποδων φίλων.
Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης ή απο τις στιγμές του παιχνιδιού τους.
Για να δείξουμε και την όμορφη πλευρά της φιλοζωίας..
Στείλτε τις στο: Himaira7@gmail.com

Επικοινωνια

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Τηλεμαραθώνιο Ενημέρωσης και Αγάπης για τα Ζώα.

Christiana Berg
himaira7@gmail.com
Πάνος Καφφές
panoskaffes@yahoo.gr

Find us

Τηλεμαραθώνιος blog
Τηλεμαραθώνιος RSS

Follow us in Facebook

Αναγνώστες

Dog Lover Blogspot

pan de lees

On Line

Video