Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011


Στις 20 Αυγούστου του 2011, η οικογένεια Torbitts από την πόλη Chattanooga του Tennessee των Η.Π.Α. επισκέφθηκε ένα οικογενειακό της πρόσωπο στο νοσοκομείο North Park στο Hixson. Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όπου τα παράθυρα ήταν ανοικτά, βρισκόταν ο Kipper, ένα μικρό σκυλί. Χωρίς να το αντιληφθεί κανείς όμως, κατά τη διάρκεια της οδικής διαδρομής, ο Kipper εξαφανίσθηκε από το κάθισμα του αυτοκινήτου!
«Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι να φοβήθηκε από κάτι και να πήδηξε από το παράθυρο», είπε η ιδιοκτήτρια του Kipper, Debi Torbitt, η οποία προσευχόταν συνεχώς να είναι καλά ο μικρός Kipper.

Επί δύο βδομάδες, η οικόγενεια κίνεισαι «γη και ουρανό» για να εντοπίσει τον μικρό Kipper αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, τοποθέτησαν φωτογραφίες του σε τοίχους και δέντρα, μέχρι και μία πελώρια φωτογραφία του στο πλαϊνό μέρος του φορτηγού, ενώ πολλοί ήταν αυτοί -γνωστοί αλλά και άγνωστοι- που ψάχνανε συνεχώς για τον χαμένο Kipper.

Μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους από τους ίδιους, από ντετέκτιβς και από αναφορές στο διαδίκτυο, η οικογένεια Torbitts απευθύνθηκε σε μία γυναίκα από το Seattle, η οποία ήταν και η τελευταία της ελπίδα…

«Αρχικά, παραδέχομαι, δεν πίστευα ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει», είπε η Debi. Ήρθαν σε επαφή με το μέντιουμ-ψυχικό Hillary Renaissance, μία γυναίκα που με τις ψυχικές της δυνάμεις έχει βοηθήσει δεκάδες χαμένα κατοικίδια ζώα να βρεθούν από τα αφεντικά τους.
«Ήταν μία κατασκευή, με δυνατούς θορύβους», εξήγησε η Torbitt. «Είπε ότι ‘έβλεπε’ κάτι που είχε το σχήμα V, σε ένα κτίριο».

Πράγματι, η οικόγενεια Torbitts εντόπισαν το κτίριο με το χαρακτηριστικό σχήμα και παραδίπλα τον μικρό Kipper, μετά από 12 ημέρες συνεχούς αναζήτησης! «Ήταν σχεδόν τέλειο για να είναι αληθινό. Ήξερε ακριβώς τι έβλεπε όταν μας μιλούσε για αυτό», δήλωσε έκπληκτη και σαφώς πλέον ευτυχισμένη η Debi.

weirdnews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Οι δικες σας φωτογραφιες

Στείλτε μας φωτογραφίες των αγαπημένων σας τετράποδων φίλων.
Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης ή απο τις στιγμές του παιχνιδιού τους.
Για να δείξουμε και την όμορφη πλευρά της φιλοζωίας..
Στείλτε τις στο: Himaira7@gmail.com

Επικοινωνια

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Τηλεμαραθώνιο Ενημέρωσης και Αγάπης για τα Ζώα.

Christiana Berg
himaira7@gmail.com
Πάνος Καφφές
panoskaffes@yahoo.gr

Find us

Τηλεμαραθώνιος blog
Τηλεμαραθώνιος RSS

Follow us in Facebook

Αναγνώστες

Dog Lover Blogspot

pan de lees

On Line

Video