Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Στην Αγγλία ένας σκύλος χαμένος για αρκετά χρόνια βρήκε τον δρόμο του γυρισμό πάνω σε αστικό λεωφορείο. Οι ληστές τον εγκατέλειψαν σε άθλια κατάσταση.

Ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα γέμισε τους ιδιοκτήτες ενός πανέμορφου Staffordshire bull terrier, όταν το σκυλάκι που είχαν απαγάγει ληστές πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια, βρέθηκε σώο και αβλαβές στο Birmingham.


Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Pat Oates και τα τρία παιδιά του είχαν εγκαταλείψει κάθε ελπίδα, ότι θα έβλεπαν ξανά τον T-Bone, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι τους τον Σεπτέμβριο του 2006 εν μέσω διακοπής ρεύματος.

Φοβήθηκαν, πως ο σκύλος εκλάπη από συμμορίες, αφού ένας καλοζωισμένος κατοικίδιο θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό όπλο.

Ωστόσο, μία επώδυνη κύστη που ανέπτυξε ο T-Bone στο πόδι του, οδήγησε τους ληστές να τον εγκαταλείψουν κι έτσι το κακόμοιρο τετράποδο βρέθηκε να επιβαίνει σε ένα τοπικό λεωφορείο.

Τότε, ο οδηγός του λεωφορείου τον εντόπισε με την βοήθεια ενός καθρέφτη και αμέσως μετά ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ένα κτηνιατρείο, για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του.

Εκεί, πέρα από την κύστη στο πόδι του διαγνώστηκαν επίσης πολύ σοβαρά προβλήματα ακοής και τώρα οι ιδιοκτήτες είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για την αποκατάστασή του.

Η οικογένεια, ωστόσο, δηλώνει ευτυχισμένη για την επιστροφή του τετράποδου μέλους της, το οποίο εντοπίστηκε με την βοήθεια ενός μικροτσίπ που είχε πάνω του.

ierosagon
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Οι δικες σας φωτογραφιες

Στείλτε μας φωτογραφίες των αγαπημένων σας τετράποδων φίλων.
Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης ή απο τις στιγμές του παιχνιδιού τους.
Για να δείξουμε και την όμορφη πλευρά της φιλοζωίας..
Στείλτε τις στο: Himaira7@gmail.com

Επικοινωνια

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Τηλεμαραθώνιο Ενημέρωσης και Αγάπης για τα Ζώα.

Christiana Berg
himaira7@gmail.com
Πάνος Καφφές
panoskaffes@yahoo.gr

Find us

Τηλεμαραθώνιος blog
Τηλεμαραθώνιος RSS

Follow us in Facebook

Αναγνώστες

Dog Lover Blogspot

pan de lees

On Line

Video