Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012


Όπως καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ακράτας «Τα Φιλαράκια», ο αδεσποτάκος Τίτο, σκοτώθηκε με χτυπήματα από τσάπα στο κεφάλι, από τα χέρια κάποιου υπανθρώπου και μάλιστα πίσω από την εκκλησία του Ελαιώνα Αιγίου, στις 5 Ιανουαρίου πριν από την ημέρα των Φώτων. Ο υπάνθρωπος φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα για να μην υπάρχουν στοιχεία, λίγο μετά την δολοφονία.

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Σοφιανοπούλου αναφέρει, ότι ο γλυκός Τίτο, ήταν φιλικός με τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα, ταϊζόταν από φιλόζωους της περιοχής, δεν ενοχλούσε κανέναν και αποτελούσε τον έναν από τους τρεις αδέσποτους φίλους του Φλίπερ, ή Τσίφτη ή Λουκάνικο και την Blackbear. Όμως και τα δύο αυτά ζώα απειλούνται, παρ’ όλο που προς το παρόν γλίτωσαν!

Η σιωπή, ο «ωχαδερφισμός» και ο φόβος επικρατούν και σε αυτή την περίπτωση, όπως συμβαίνει παντού στην ελληνική επικράτεια, γι’ αυτό και ενώ κάποιοι ξέρουν τι συνέβη επιτρέπουν αυτός ο υπάνθρωπος να μένει - προς το παρόν - ατιμώρητος. Ο φιλοζωικός σύλλογος της Ακράτας, θα κάνει όλες τις απαιτούμενες και νόμιμες ενέργειες, ώστε να ανακαλυφθεί ο υπάνθρωπος αυτός και να τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο.

Όπως άλλωστε αναφέρει η πρόεδρος του συλλόγου, στην περιοχή της Αιγιαλείας τα περιστατικά των δολοφονιών και των δηλητηριάσεων των ζώων τόσο των αδέσποτων, αλλά και των δεσποζόμενων, ακόμη και της άγριας φύσης ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές της επαρχίας Αιγιαλείας, είναι ένα συχνό φαινόμενο.

Στο θέμα αυτό ο σύλλογος θα επανέλθει σύντομα δίνοντας στη δημοσιότητα στοιχεία για τα εγκλήματα, που συμβαίνουν, κατά των ζώων στην ευρύτερη περιοχή.

zoosos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Οι δικες σας φωτογραφιες

Στείλτε μας φωτογραφίες των αγαπημένων σας τετράποδων φίλων.
Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης ή απο τις στιγμές του παιχνιδιού τους.
Για να δείξουμε και την όμορφη πλευρά της φιλοζωίας..
Στείλτε τις στο: Himaira7@gmail.com

Επικοινωνια

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Τηλεμαραθώνιο Ενημέρωσης και Αγάπης για τα Ζώα.

Christiana Berg
himaira7@gmail.com
Πάνος Καφφές
panoskaffes@yahoo.gr

Find us

Τηλεμαραθώνιος blog
Τηλεμαραθώνιος RSS

Follow us in Facebook

Αναγνώστες

Dog Lover Blogspot

pan de lees

On Line

Video